| 小托福大智慧--閱讀系列【運動時代】——林曉潔 | |||
|
|||
|
Sports journalists and photographers both pride themselves on their lack of imagination and an ability to supply the required product absolutely on time.Who could ask for anything more than that? Few sports editors do. to focus only on their own deadlines and their subject:nothing but sport and the recording of sport seems to matter. Noun sporting thoughts ever enter the heads of such professionals. Back at the editorial office,the men who judge the material produced are equally slaves to the "news value" of events. nearly 40years at The Observer newspaper before retirement.While strongly criticizing the tyranny of news values, McCabe has had editors say," We can't use this brilliant picture of that footballer getting tackled as he was about to score,because he was on the winning side. We could only have used it if they had lost."-McCabe has known many occasions when the hard news photograph really was the only thing that could be run. If he can use his talents to make the event more real, more understandable, that is a great bonus. But he must, above all, get the picture. McCabe's record of getting the picture for the major and unexpected event is impressive. He was, for example, the only working photographer to get a picture of the Cambridge University crew sinking in the Oxford versus Cambridge Boat Race in 1978. he has got but as the old saying goes, the more you practice, the luckier you get. There is more than coincidence, and there is more than experience, behind McCabe's "luck". It is something to do with McCabe's special attitude towards whatever it is he is photographing.He becomes emotionally involved in the events, and has an intuitive understanding of what is happening and what will happen next That is why, time and again, pictures happen for him.
4. What's the writer's attitude towards McCabeaccording to the last paragraph? conspiracy 陰謀 tyranny 專橫,殘暴的行為 tackle 扭到,處理 intuitive直覺的 【篇章導讀】 本文是一篇夾敘夾議的文章,主要介紹了體育記者痛并快樂著的生活。 【答案與解析】
3.D細節理解題。根據第三段內容可知,編輯們不能使用那張照片是因為照片中被搶斷的是獲勝球隊的球員而不是輸球的那一方。再結合本段倒數第二句可知正確答案為D項。
4.C推理判斷題。根據最后一段“He become emotionallyinvolved in the events...”可知正確答案為C項。 |
|||
|
| 評論·留言 |
| 新聞·熱點 | 更多 |
| 開放課堂 | 更多 |
| 熱薦課程 | 更多 |

國際音標班-YY-MC-165709 開班時間:2016-07-04 上課時間:13:00-16:00 價格:2980 
在線預約立減50元 
小托福能力提高班-YY-ZS-165288 開班時間:2016-07-04 上課時間:09:00-12:10 價格:7080 
在線預約立減50元 
TOEFL考前強化小班-YY-RG-163998 開班時間:2016-10-29 上課時間:12:30-15:00 價格:18800 
在線預約立減50元 
TOEFL考前強化小班-YY-RG-164002 開班時間:2016-10-08 上課時間:15:30-18:00 價格:18800 
在線預約立減50元 
出國留學基礎小班-YY-RG-163980 開班時間:2016-10-15 上課時間:18:30-21:00 價格:12800 
在線預約立減50元 
TOEFL考前強化小班-YY-RG-164003 開班時間:2016-10-08 上課時間:15:30-18:00 價格:18800 
在線預約立減50元








































